Uw Diner A'La Carte

Menusuggesties

3-gangenmenu € 30,50

(bestaande uit soep-hoofdgerecht-nagerecht)

3-gangenmenu € 32,50

(bestaande uit voorgerecht-hoofdgerecht-nagerecht)

4-gangenmenu € 35,75

(bestaande uit voorgerecht-soep-hoofdgerecht-nagerecht)

Voorgerechten

Parmaham met meloen;
fijn gekruide Italiaanse ham geserveerd op een bedje van frisse sla,
besprenkeld met kruidendressing geserveerd met cantaloopmeloen.

Combinatie van gemarineerde- en gerookte zalm;
Een combinatie van gerookte- en gemarineerde zalm, geserveerd met mosterdsaus.

Zomerse kipsalade;
Reepjes gerookte kip op een bedje van gemengde salade, besprenkeld met kruidendressing.

Garnalencocktail;
Een cocktail van hollandse en noorse garnalen met bieslooksaus.

Soepen

Heldere runderbouillon;
Een heerlijke runderbouillon goed gevuld met groente en kruiden.

Tomaten-basilicumsoep;
Licht gebonden tomatensoep met basilicum en crème fraiche.

Hoofdgerechten

Gebakken zalm;
Gebakken zalmfilet overgoten met een romige vissaus.

Varkenshaas;
Een gebakken varkenshaas geserveerd met champignon of stroganoffsaus.

Malse biefstuk met champignons;
Malse runderbiefstuk geserveerd met champignon, spek en ui.

Mixed Grill kipgerechten;
Malse kipfilet, sparerib en drumstick van de grill,
geserveerd met champignon en spekjes, gecombineerd met een pittige barbecuesaus.

Nagerechten

Dame Blanche;
De overbekende coupe van vanille-ijs, warme chocoladesaus en slagroom.

Traditionele sorbet “Langspier”;
Een heerlijke creatie van vers fruit en verschillende ijssoorten met een rozet slagroom.

Luchtige aardbeienbavarois;
Een luchtige mousse van en met aardbeien gegarneerd met slagroom.