Actief zijn met je Bedrijf of Familie

Arrangementen / Activiteiten

Recreatieplas De Langspier is het ideale decor voor groepsactiviteiten, teambuilding met je bedrijf, of een actieve familiedag. Avontuur met je collega’s, familie of vrienden, actief zijn in de buitenlucht. Van Bootcamp tot spelletjesdag, de grasvelden, het water en het zand bieden vele mogelijkheden voor allerlei sportieve en/of ludieke activiteiten.

vlotten bouwen

Standaard zijn er op De Langspier diverse activiteiten mogelijk. Wat te denken van de jacobsladder, wandelende A’s, vlotbouwen, kano-estafette, blindman kano, hindernisbaan, beachvolley, handboogschieten, blindwalk, pannavoetbal, tchoekbal, enzovoort. Met deze ingrediënten kunnen wij voor u een programma samenstellen dat kan bestaan uit activiteiten waarin het samenwerken een must is, of waarin het puur gaat om actief plezier maken.

Indien gewenst kunnen daarnaast nog allerlei activiteiten worden ingehuurd, zoals klimwanden, floatable hindernisbanen, enz. Waar het om gaat is het samenstellen van een programma dat naadloos aansluit bij uw wensen (lang, kort, intensief of ontspannend). Uw doelstellingen (ludiek of juist het bevorderen van de samenwerking) en uw budget. Aansluitend en/of tussentijds is het uiteraard mogelijk het strandpaviljoen te gebruiken voor een drankje, een barbecue, buffet of diner.

En natuurlijk kan dit uitlopen in een feestelijk gebeuren met een hapje, een drankje, kaarsen, fakkels, het kabbelende water, de ondergaande zon…….

prijsvoorbeelden  speluitleg  neem contact op

Zakelijke bijeenkomsten / Workshops

Een zakelijke bijeenkomst of een workshop om de werknemers te stimuleren, ook daarvoor bent u op de Langspier aan het juiste adres.In samenwerking met onder andere MoreBallsThanMost verzorgen wij trainingen, workshops, shows en acts die geschikt zijn voor zeer uiteenlopende type bijeenkomsten. Mede door de jarenlange ervaring zijn wij zeer goed in staat de inhoud en de toon van een training of act aan te passen aan uw beoogde doel. Klik hieronder op "workshops" voor een aantal voorbeelden.

Bij elke bijeenkomst hoort eten en drinken. Bij een zakelijke vergadering een kopje koffie of thee. Misschien aangevuld met een taartje of besloten met een lunch. Na een training of workshop een wat langere en uitgebreidere lunch zodat de deelnemers meer tijd hebben om te ‘socializen’ voor ze plenair de draad weer oppakken. Een groter gezelschap na een middag vol informatieoverdracht weer laten ontspannen, kan het beste door een borrel te drinken in een aangename, relaxte atmosfeer.

Horeca informatie  workshops